UW DAK TERUG ALS NIEUW

Daken vertonen na verloop van enkele jaren een vuil en onverzorgd resultaat.  Vuilresten, mossen en groenaanslag belemmeren uiteraard ook de natuurlijke afvloeiing van het regenwater wat lekkages of andere problemen met zich mee kan brengen.  Naast een verzorgde uitstraling van uw woning beschermt u deze ook tegen allerlei practische problemen die de vuilophoping met zich mee kan brengen.

De oplossing hiervoor is niet noodzakelijk een vernieuwing van uw dakbedekking, maar een duurzame en ecologische dakreiniging, indien gewenst met kleurcoating naar keuze.  Vraag ons vrijblijvend voor een gesprek ter plaatse, om de haalbare resultaten met u te overlopen.

OUTREXX is gespecialiseerd in het reinigen & ontmossen  van uw dak!

EFFICIENTE TECHNIEKEN

OUTREXX reinigt uw dak volgens de uitvoerig geteste techniek van de HDS serie trailers anno 2020.

Deze trailer werkt puur op zichzelf zonder gebruik van stroom. Met de servo control kan de druk perfect aangepast worden aan het te reinigen oppervlak.

ECOLOGISCH REINIGEN

Wij garanderen een perfecte reiniging zonder schade aan uw materialen. Dankzij de ECO-efficiency stand reinigen wij ook milieubewust.

  • Geen chemicaliën nodig
  • Tot 60% waterbesparing
  • Perfect regelbare druk
  • Zeer lage CO2 uitstoot
  • Instant resultaten

INVENTIEF

OUTREXX werkt met een motorisch aangedreven hogedruktrailer.  De warmte van het water wordt teruggewonnen door het gebruik van de motorwarmte.  

Dankzij de ECO-efficiency toepassing dragen wij ons steentje bij aan de natuur, en u uiteraard ook.

Wat zijn de mogelijkheden na een dakreiniging?

Na de reiniging kunnen we uw dak behandelen met een anti-mos product.  Deze kleurloze toepassing zorgt ervoor dat mossen en algen zich niet meer zo snel kunnen hechten aan uw dakstructuur.

U kan ook kiezen voor een coating in kleur naar keuze.  Deze roof coating is verkrijgbaar in verschillende kleuren en zorgt voor een volledig nieuwe uitstraling van uw woning of bedrijfspand.  Uiteraard ook met een langdurige bescherming waardoor u jaren lang kan genieten van uw dakbehandeling.

Na de dakreiniging ruimen wij uiteraard ook het vrijgekomen vuil op.  Deze ingreep brengt echter heel wat afval met zich mee, zowel in de dakgoten als rond uw woonst/handelspand.  Als zelfwerkend patroon vinden wij service zeer belangrijk, en laten wij de werf achter volgens de regels van de kunst.