WEG MET VUILE OPPERVLAKTES

Niets leuker dan een verzorgde en jonge uitstraling van uw woning.  Door uw woning goed te onderhouden verlengt u ook de levensduur van uw bouwmaterialen.  Verzorging aan en rond uw huis, maakt dat thuiskomen nog aangenamer wordt.  Uiteraard bieden wij onze services ook graag aan voor bedrijven, scholen, gemeentelijke instanties, monumenten, …

OUTREXX is gespecialiseerd in het ecologisch en doeltreffend reinigen van alle oppervlaktes

REINIGEN VAN VERHARDINGEN

opritreiniging

Uw oprit, terras of parking terug als nieuw? Alle materialen kunnen onder de perfecte temperatuur en juiste druk er terug als nieuw uitzien.

VERWIJDEREN VAN KAUWGOM

Kauwgom voor uw handelspand is soms visueel een zeer storende factor.  Met ons systeem kan deze veilig en ecologisch verwijderd worden.

VERWIJDEREN VAN GRAFITTI

Ook graffiti kan zonder chemicaliën op een professionele manier verwijderd worden.  Enkel met gebruik van water en stoom.

REINIGEN VAN METROSTATIONS

Trein- en metrostations zijn vaak slachtoffer van vandalisme en ernstige vervuiling.  Met onze techniek kunnen deze terug een verzorgde indruk nalaten.

REINIGEN VAN GEVELS

Gevels vertonen dikwijls symptomen van groenaanslag, of vervuiling.  Om uw eigendom terug de meerwaarde te bezorgen die ze verdient, kunnen wij deze terug in zijn originele staat brengen.

REINIGEN VAN HOUTCONSTRUCTIES

Ook het reinigen van houten terrassen of constructies behoort tot de mogelijkheden.  Dit zonder beschadigingen en enkel met verwarmd water onder lage druk.

Contacteer ons voor een vrijblijvende demonstratie bij u ter plaatse

Een beeld zegt soms meer dan duizend woorden.  Wij bezorgen u graag vrijblijvend het beeld dat u het liefst zou zien.  Ervaar daarom zelf bij u een demonstratie op ter plaatse.

U kan zo met uw eigen ogen zien wat het resultaat zou zijn, na onze professionele ingreep.  Dan weet u ook perfect waaraan u zich kan verwachten.

Wij staan voor transparantie en een eerlijke communicatie met de klant. Goede afspraken maken immers goede vrienden, en in ons geval tevreden klanten.